Exploitant kartbaan Goes weigert vertrek

Indoor Karting Rama Goes in de Zeelandhallen blijft voorlopig gewoon open. Exploitant Ram Jagesar is niet van plan om op korte termijn te vertrekken en riskeert daarmee een uitzetting. Jagesar kreeg van de eigenaar van de Zeelandhallen te horen dat hij op 5 januari weg moest zijn, in verband met de mogelijke komst van asielzoekers naar de Zeelandhallen.

Advocaat
Jagesar zegt op advies van zijn advocaat zijn kartbaan open te houden. "Ik huur al zeven jaar bij de Zeelandhallen en heb nog een optie voor drie jaar, dus ik blijf hier voorlopig gewoon zitten. Mijn advocaat zegt dat ik het recht aan mijn kant heb."

Asielzoekers
In een brief van vestigingsdirecteur Rene van Donschot van de Zeelandhallen
staat dat Jagesar de hal per 5 januari leeg had moeten opleveren. Als reden werd de mogelijke komst van asielzoekers genoemd. Inmiddels is daar een aangetekende brief overheen gekomen waarbij gedreigd wordt met een uitzettingsprocedure.

Uitzetting
Jagesar laat het op een uitzettingsprocedure aankomen. "Ik heb me altijd aan alle regels gehouden. Ik heb schulden en personeel en kan niet zomaar mijn bedrijf stilleggen. Bovendien kan ik niet zomaar ergens anders terecht." De eigenaar van de kartbaan is in gesprek om zijn bedrijf te verplaatsen naar een nabijgelegen plek. Die gesprekken lopen nog.

Reactie
Eigenaar Libéma van de Zeelandhallen houdt voet bij stuk en betreurt dat Jagesar het op een mogelijk uitzetting laat aankomen.

Deel dit artikel: