Peijs verdient ruim een ton met bijbanen

MIDDELBURG - Haar betaalde en onbetaalde bijbanen zijn: Voorzitter van de Rooseveltstichting, het Prins Bernhard Cultuurfonds Zeeland, Scheldemondraad, Het Zeeuws Tijdschrift en Veilig Verkeer Nederland. Ook is Peijs lid van de Raad van Toezicht van de ANWB en de TU Delft, Coördinator Binnenvaart voor de Europese Commissie en lid van de Raad van Commissarissen van Aegon.

Openbaar
De nevenfuncties van Peijs zijn openbaar. Op de site van de provincie zet Peijs zelf in het jaarverslag haar nevenfuncties uiteen.

Reacties
Op de website van Omroep Zeeland zijn veel reacties binnen gekomen over dit onderwerp. Hier een selectie. Alle reacties zijn onder het artikel te vinden.

- Zakken vullen noemen ze dat. Zoals allemaal aan de "top"
- Dat het in 2011 nog steeds mogelijk is dat mensen met een kleine beurs aan alle kanten geplukt worden. Dat ze het zelf doet, ze moet zich schamen!
- Hoe bestaat het?! hebben die gasten nou nooit genoeg. Als ik een bijbaan heb word ik gelijk gepakt door de belastingdienst.
- Vergeet niet dat al die bijbanen ook veel werk en kennis vergen. Dus niet te snel oordelen.
- Ja, dat is te verwachten hé, die reacties. Je zal in Zeeland eens wat verdienen. Heeft iemand al eens gekeken wat ze voor Zeeland heeft binnengebracht? Héérlijk, niks weten en toch maar mekkeren.
- Ik had niet anders verwacht, aan haar verschijning zie je al dat ze ze graag bij elkaar graait. Maar het is legaal, daar doe je niets tegen, wel leuk dat iedereen het nu weet. Daar mag ze het mee doen.