Mappen vol met statistieken van SKNWK

Krantenknipsels, opstellingen, doelpuntenmakers en zelfs grafieken waarin de ontwikkeling tijdens het seizoen te zien is. Martijn Neele heeft de gegevens en herinneringen van alle jaren dat hij in het eerste team van SKNWK speelde bijgehouden. In Onze Club laat hij zijn verzameling van 25 mappen bij. "SKNWK is mijn ziel en zaligheid".

Jongste icoon
Neele is één van de mensen van SKNWK die in de 19e aflevering van het voetbalprogramma Onze Club aan het woord komt. Hij is met de 40 jaar het jongste clubicoon van dit seizoen. De andere leden die centraal staan zijn voorzitter Arnold Schiettekatte. Hij is bezig aan zijn tweede termijn als voorzitter van de club. Nella Wandel, al jaren fanatiek supporter van het eerste elftal van SKNWK. De truc is van Dominique Prins. Hij is een talentvol gatschieter. Carlo van der Maas is aanvoerder van het eerste elftal. Hij vertelt over de ambities van het team. Vrijwilliger Banus Neele houdt zich ondermeer bezig met het schoonmaken van de reclameborden. En de penalties worden genomen op doelman Mike Bakker, die zo alvast kan oefenen voor de nacompetitie.


Onze Club online
Alle uitzendingen van "Onze Club" zijn te bekijken op onze speciale website. Op zondagavond om 18.10 uur wordt het programma uitgezonden op televisie en elk halfuur herhaald.

Meer over dit onderwerp:
Schouwen-Duiveland Onze club sknwk voetbal
Deel dit artikel: