TOP en Tjoba verliezen uitduel

OOST-SOUBURG -
Tjoba uit 's-Heer-Hendrikskinderen begon goed aan de wedstrijd en nam een 0-2 voorsprong, maar daarna zette Oranje Wit de wedstrijd naar hun hand. Beide ploegen gingen rusten bij een stand van 7-4 in het voordeel van de thuisploeg. Na rust liep Oranje Wit verder uit en won uiteindelijk met 15-7.
TOP
TOP uit Arnemuiden had het lastig tegen nummer laatst. De ploeg van trainer Peter Crucq creëerde kansen, maar benutte die niet. Kinderdijk deed dat wel en leidde het grootste gedeelte van de wedstrijd. Na een 8-8 ruststand kwam TOP in het tweede bedrijf voor het eerst op voorsprong bij een stand 10-9. Die konden ze niet vasthouden en zagen Kinderdijk voor het eerst dit seizoen in de veldcompetitie winnen.
Ranglijst
TOP staat na elf wedstrijden op de vijfde plek met twaalf punten en is uitgespeeld. De Walcherse formatie kan geen kampioen meer worden of degraderen. Tjoba staat na evenveel wedstrijden één plek lager met tien punten. Zij kunnen in theorie nog op gelijke hoogte komen met de nummer zeven Vriendenschaar.