Autovandalen richten ravage aan in Hulst

In het centrum van Hulst zijn vrijdagavond en -nacht meerdere auto's vernield. Volgens de politie gaat het om zeker vijftien auto's en één motor, maar is de kans groot dat er nog meer voertuigen beschadigd zijn.

Ravage
Rond middernacht kwamen er meldingen binnen van vernielde auto's op de Baudeloo. Volgens de politie troffen agenten daar een ravage aan. Van een aantal auto's waren de spiegels afgebroken. Over andere auto's was heen gelopen en daarvan waren ook de voorruiten ingetrapt. Zeker acht auto's waren op die manier beschadigd.

Vernielingen
Rond 01.00 uur kreeg de politie een melding van vernielingen op het Solmsbolwerk. Ook daar waren ruiten van twee auto's vernield en er was een motor omver geduwd. Toen agenten verder keken, zagen ze in de omgeving van de Refugium dat er ook een paar vuilcontainers omver geschopt of geduwd waren.

Getuigen
In de Bellinghof waren van twee auto's de kentekenplaten losgerukt. En in de Lange Bellingstraat en op de Paardenmarkt was bij nog twee auto's de voorruit ingetrapt. De politie vraagt benadeelden aangifte te doen en roept getuigen op zich te melden.

Deel dit artikel: