'Wij verdienden het om naar de Topklasse te gaan'

Met gemengde gevoelens keken spelers en trainer van VC Vlissingen na afloop van de met 3-1 verloren finale tegen HBS terug op de wedstrijd. 'Ik baal nu, maar we hebben een goed seizoen gedraaid'.

Uitblinker
'Wij verdienden het om naar de Topklasse te gaan', sprak uitblinker Mohammed El Bekkaoui, vlak nadat hij de complimenten van HBS-speler Jan-Paul Saeijs in ontvangst had genomen. 'Dat had ik niet verwacht. Wij hadden de beste kansen, maar we scoren niet. De moeilijkste ballen haalde ik er uit, maar we maken foutjes en ze scoren gelijk'.

Verschil
Een teleurgestelde trainer Ruud Pennings noemde dat het verschil tussen de Topklasse en de hoofdklasse. 'De kleine foutjes die je maakt worden genadeloos afgestraft en andersom hebben we niet geprofiteerd van de foutjes die zij hebben gemaakt. Qua veldspel denk ik dat we een prima wedstrijd hebben gespeeld'.

Amstel Cup
Topscorer Josimar Pattinama baalde van de nederlaag, maar kijkt met een goed gevoel terug op het seizoen. 'Ik baal nu, maar we hebben een goed seizoen gedraaid. We zijn derde geworden, hebben de finale van de nacompetitie bereikt en volgend seizoen de Amstel Cup, dus we mogen blij zijn met het resultaat.'

Ambiance
Ook Raymond Wolff, die gaat emigreren naar Sint Maarten en tegen HBS zijn laatste wedstrijd voor VC Vlissingen speelde, had na afloop een dubbel gevoel. 'De ambiance is toch wel mooi, met alle Vlissingers die mee zijn gekomen, jammer dat het dan de verkeerde kant op valt'. Wolff denkt niet dat VC Vlissingen op zijn top zit. 'Ik denk dat er veel meer rek in dit team zit. Misschien een paar spelers erbij en dan kun je komend seizoen gewoon promoveren'.

Meer over dit onderwerp:
Walcheren vc vlissingen voetbal
Deel dit artikel: