Fietsers ontmoeten elkaar op Facebook

Alles over fietsen in Zeeland is sinds kort te vinden op een nieuwe Facebook-pagina: ‘Fietsen in Zeeland’. Op dit online platform kunnen fietsers - van recreant tot prof - elkaar ontmoeten, informatie uitwisselen en foto’s en video’s delen. Voor de vele fietsliefhebbers in Zeeland, een fietsprovincie bij uitstek, een plek om online informatie uit te wisselen.

Centrale plek
Omroep Zeeland, initiatiefnemer van Fietsen in Zeeland, ziet dat het aantal actieve fietsers in Zeeland nog steeds groeit. Hoofdredacteur Edwin de Kort: “Er zijn al veel losse initiatieven en evenementen, maar wat tot nu toe mist is één centrale plek waar alles bij elkaar te vinden is. Omroep Zeeland besteedt zelf veel aandacht aan fietsen, maar interessante content kan in principe van iedereen komen. Op ‘Fietsen in Zeeland’ wordt dat nu gebundeld.” Het aantal volgers is in aanloop naar de Ride for the Roses en natuurlijk de Tour de France al snel gestegen.

Tour de France
Op zondag 5 juli wordt de pagina gebruikt als 'live-blog' en continu voorzien van de laatste actuele informatie. Zo blijven wielerliefhebbers van minuut-tot-minuut op de hoogte van alle ontwikkelingen, updates over de etappe, sfeermomenten, tips, verkeersinformatie, weer, etc.

Samen maken we het een succes
Heb je zelf een fiets/wielertip of een leuk bericht over fietsen? Zet het dan op deze Facebook pagina. Je kunt de pagina natuurlijk ook zelf liken. Op www.facebook.com/fietseninzeeland blijf je op de hoogte van al het nieuws over ‘Fietsen in Zeeland’.

Foto: Elvis Rademaker, Vlissingen

Deel dit artikel: