Soap Surrender: Van de Swaluw door met nieuwe bezetting

Johan van de Swaluw stopt helemaal niet met Surrender. Dat laat de zanger van Surrender in een bericht op de Facebookpagina van de band weten. Volgens Van de Swaluw moet de rest van de band er juist mee stoppen.

'Puur plagiaat-nep'
"Om dan toch maar met de deur in huis te vallen ik ben bezig met een totaal nieuwe bezetting voor Surrender, daarover zeer binnenkort meer nieuws", laat Van de Swaluw in het bericht weten. Het optreden van Surrender op het Go Dutch Festival van aanstaande zondag - in de oude samenstelling, maar met nieuwe zanger - noemt Van de Swaluw puur plagiaat-nep.
Hrieps
Ook het Muziekfestival Hrieps doet op haar Facebookpagina een duit in het zakje. Volgens het bericht op de pagina is het bericht dat Van de Swaluw zou stopppen als zanger van Surrender in de wereld geholpen door Kees Wondergem, de gitarist van de band.

Liederlijk gedrag
"Na jaren van zeer liederlijk gedrag van de heer Wondergem van Surrender heeft hij Johan Van de Swaluw aan de schandpaal genageld door te melden dat Johan uit de band Surrender stapt! Maar stop de persen.Johan gaat door!" aldus het bericht van de organisatie van Hrieps.Update: Gitarist Dave Vreeke

Volgens Dave Vreeke, gitarist van Surrender, zijn Johan van de Swaluw en de overige bandleden in goed overleg uit elkaar gegaan:

"Tjonge jonge wat een gelul hiero... Er word niemand aan de schandpaal gehangen hoe komen jullie hier op.... Stop met liegen, we zijn gewoon in goed overleg uit elkaar gegaan, en ja we gaan gewoon door met surrender alleen helaas zonder johan...."


Lees ook:

- Zanger Surrender stapt uit de band

Deel dit artikel: