Sound Of Lighthouse lanceert tiende single en clip

Sound Of Lighthouse brengt een nieuwe versie uit van hun allereerste single My Eyes Only. De remix tovert het nummer om in een dancetrack. De nieuwe videoclip is gemaakt in de bergen bij Malaga. Het is inmiddels de tiende single van het duo bestaande uit zangeres Josie Kneepkens en DJ Renegato.

Tekst

De tekst van My Eyes Only is in de tussentijd ook iets anders voor Josie gaan betekenen. Aanvankelijk ging het om de pijn als mensen je niet opmerken. Nu ligt de nadruk op de gedachte dat het niet belangrijk is wat anderen van je denken.


Van ver

Tijdens het maken van de video realiseerde Josie zich dat ze van ver gekomen is: "Ik heb vroeger vaak te horen gekregen dat ik lelijk was. Dus liep ik rond met een maffe bril, jongensachtig petje en te grote kleren om maar te bewijzen dat 'ze' gelijk hadden."


Hoogtevrees

Mede dankzij Renegato (Fred Krautwurst) overwon Josie haar onzekerheid uit het verleden, èn haar hoogtevrees. In de nieuwe clip van Sound Of Lighthouse zingt ze op een hoge, smalle rotspunt en voelt zich een vrije ziel, just playing around.