Wat kun je met een miljoen in Cadzand-Bad?

Ruim tweehonderd nieuwe woningen en appartementen komen er in Cadzand-Bad, de bouw start komende maand. In vergelijking met de eerste groeifase van de kustplaats in 2012 zijn de prijzen flink gestegen. Zo komen er meerdere appartementen met een vraagprijs van boven de 1 miljoen euro.

Penthouse
Het allerduurste nieuwe appartement in Cadzand-Bad wordt het penthouse van het Badhuis, die kost namelijk 1,6 miljoen euro en is overigens al verkocht. Nog wel beschikbaar is het op een na duurste appartement, maar ook dan kom je er nog niet met een miljoen. Het appartement ligt op de derde verdieping van het Badhuis en kost 1,35 miljoen euro. Voor die prijs krijg je vier slaapkamers, meerdere badkamers, een Poggenpohl keuken, zeezicht, polderzicht en drie grote balkons.

Appartementen
Wie zeezicht schrapt van z'n verlanglijstje kan met minder toe. In Duinhof-Oost komen appartementen met een vraagprijs van 297.000 euro en voor een woning met een oppervlakte van 399 vierkante meter betaal je daar 540.000 euro.

Pure C
Er is ook nog de Strandresidentie, een appartementencomplex dat onder één dak komt met het Strandhotel en Sergio Herman's sterrenrestaurant Pure C. Voor het penthouse kom je hier met 1 miljoen net niet toe. Een appartement op de negende verdieping met een oppervlakte van 111 vierkante meter, twee slaapkamers en zeezicht, kost 1.018.000 euro. Ook deze is al verkocht.

Half miljoen
Een alternatief is misschien een van de andere appartementen in de Strandresidentie. Zo heb je voor 501.000 euro een appartement op de eerste verdieping en hou je dus genoeg over om zo nu en dan eens te uit eten te gaan bij buurman Sergio.


Deel dit artikel: