Katinka Polderman zegt zestig voorstellingen af

Katinka Polderman (geboren in 's-Heer Abtskerke) heeft zestig voorstellingen van haar nieuwe theatershow Polderman Tiert Welig afgezegd. Ook de première op 12 december in Gouda gaat niet door. De Zeeuwse cabaretière is zwanger.

Anti-timing
Polderman meldde de zwangerschap op sociale media: "Dit seizoen zal ik mijn naam als koningin van de anti-timing definitief vestigen door midden in het seizoen een kind te baren."

Try-outs
Katinka speelt tot en met 9 december uitsluitend try-outs van Polderman Tiert Welig. De voorstellingen na december verschuiven naar volgend seizoen. Kaartenbezitters krijgen bericht van de theaters.

Voorstelling
Polderman brak in 2005 door op het Leids Cabaret Festival. Polderman Tiert Welig is haar vijfde voorstelling, na Polderman, Polderman Kachelt Door, Polderman Tuigt Af en Polderman Baart Zorgen.

Oemoemenoe
Voor Omroep Zeeland maakte Katinka samen met Laurens Joensen de tv-programma's Oemoemenoe en Kossemisse. Vorig jaar reed ze door de provincie in het programma De Stembus over de gemeenteraadsverkiezingen.

Deel dit artikel: