'Mooi einde van een bewogen week voor GOES'

De overwinning van GOES op Zeelandia Middelburg was terecht. Daar waren alle partijen het zaterdagavond na de wedstrijd wel over eens. Voor GOES kwam daardoor een mooi eind aan een hectische week waarin trainer Jan Poortvliet halsoverkop naar China vertrok. 'Gelukkig hebben de jongens het goed opgepakt', aldus interim-trainer Hugo Barends.

Bewogen week
Barends erkende dat de voetbalvereniging GOES door het vertrek van Poortvliet een bewogen week achter de rug had. "We wsiten wel dat Jan met China bezig was, maar dat hij ineens in twee dagen tijd was vertrokken heeft ons wel verrast.". Speler Mart de Kroo van GOES, die twee keer scoorde tegen Zeelandia Middelburg was ook verbaasd dat er opeens geen trainer meer was. "Ik hoorde het dinsdagavond via de groepswhatsapp. Als je dan opeens zonder trainer staat is de groep toch minder scherp. Maar gelukkig stonden we er vanavond weer."

Terechte zege GOES
Trainer Daan Eikenhout was duidelijk na afloop van het duel en stak de hand ook in eigen boezem. "GOES heeft terecht gewonnen. Dat is duidelijk. Toch neem ik mijn ploeg niets kwalijk. We hebben gedaan wat we kunnen en we leren veel van dit soort wedstrijden. Ik zelf als trainer ook. Ik had onze speelwijze aangepast aan de tegenstander. Dat zal ik de volgende keer misschien niet meer zo snel doen."

Deel dit artikel: