Opnieuw geen thuiszege voor Groene Ster

Groene Ster Vlissingen heeft vrijdagavond een 2-3 nederlaag moeten slikken. In de eigen Baskensburg waren de zaalvoetballers van ZVV Eindhoven te sterk. De ploeg van Hicham Benhammou wacht zodoende nog op de eerste thuiszege van het seizoen.


Niet op voorsprong
Net als in de eerste thuiswedstrijd van het jaar (2-2 tegen GZV Watergras) lukte het Groene Ster niet om zelf op voorsprong te komen. Ook tegen ZVV Eindhoven moest de Walcherse formatie steeds zelf een achterstand goed zien te maken. Dat lukte nog bij rust (1-1 na een 0-1 achterstand), maar na de thee liepen de bezoekers uit naar 1-3.

Aansluitingstreffer
Khalid el Hattach maakte die derde treffer niet meer mee, hij had toen al rood gekregen. Nadat ook ZVV Eindhoven met een man minder verder moest maakte Josimar Pattinama het nog wel even spannend. Groene Ster Vlissingen kon zijn aansluitingstreffer alleen geen passend gevolg meer geven waardoor ZVV Eindhoven voor het eerst dit seizoen punten pakte in de eredivisie. In die competitie staat Groene Ster nu vijfde.Foto: Paul ten Hacken (archief)

Meer over dit onderwerp:
Walcheren
Deel dit artikel:

Recent nieuws