VC Vlissingen weet weer niet te winnen

OOST-SOUBURG VC Vlissingen heeft opnieuw niet kunnen winnen. De nummer drie in de hoofdklasse B verloor in eigen huis met 1-2 van UDI'19 uit Uden. Voor de derde week op rij blijft Vlissingen zonder zege.

Slecht begin

Al na drie minuten moest Vlissingen wisselen, toen keeper Ariën Pietersma niet verder kon wegens een spierblessure. In de negentiende minuut kwam UDI op voorsprong door een doelpunt van Tim Wolf. De ploeg uit Uden was sterker in de eerste helft.

Tweede wissel
Kort voor rust moest Vlissingen voor de tweede keer noodgedwongen wisselen, toen Royston James geblesseerd uitviel. Quincy Gooding kwam voor hem in de plaats. Een kwartier na rust kwam UDI op 0-2 door Patrick Filipart.

Aansluitingstreffer
Invaller Hoessein Bouzambou wist zeven minuten voor tijd nog wat terug te doen voor Vlissingen door de 1-2 te scoren, maar die aansluitingstreffer viel te laat om nog een punt uit het vuur te slepen. Door de nederlaag blijft Vlissingen op de derde plaats in de stand van de hoofdklasse B met 18 punten uit 10 wedstrijden.

Na afloop kreeg Vlissingen-speler Geraldi Geerman nog een rode kaart omdat hij "ïets" gezegd zou hebben tegen de scheidsrechter.

EINDSTANDEN Hoofdklasse B. Vlissingen blijft derde maar ziet Dongen en EHC uitlopen. pic.twitter.com/Y63SJEuww4

— Omroep Zeeland Sport (@omroepzldsport) November 15, 2015Scoreverloop:
0-1 Wolf (19)
0-2 Philippart (60)
1-2 Hoessein Bouzambou (83)

Opstelling
Pietersma (Bassing/3), Jansen, Bierkens, James (Gooding/41), Roemeratoe, Pinas (Hoessein Bouzambou/55) , Mallie, Ben Sellam, German, Pattinama, Abdenbi

Foto: Paul ten Hacken

Meer over dit onderwerp:
Walcheren vc vlissingen voetbal
Deel dit artikel: