Groene Ster boekt knappe zege op landskampioen

De zaalvoetballers van Groene Ster hebben vrijdagavond FC Eindhoven verslagen. In Eindhoven werd de regerend landskampioen met 5-4 aan de kant gezet, mede dankzij drie treffers van Saïd Bouzambou.

Achterstand

Na één helft spelen leek het er niet op dat Groene Ster de drie punten mee zou gaan nemen. De ruststand was namelijk 2-0 in het voordeel van FC Eindhoven. Maar vlak na rust maakte Saïd Bouzambou de aansluitingstreffer.


Spannend

Een spannende tweede helft volgde. Nick Kuylaars maakte de marge weer twee, Bouzambou zorgde toen opnieuw voor de aansluiting en Abdoe Abdenbi tekende voor de gelijkmaker. Via Karim Bali kwam FC Eindhoven opnieuw op voorsprong. Hoessein Bouzambou zette de 4-4 op het scorebord. Drie minuten voor het einde completeerde Said Bouzambou zijn hattrick en zorgde zo voor de winst.


En dit is het winnend team pic.twitter.com/efReaGuwrb

— Jamal Bouzambou (@jbhoreca) November 27, 2015


Uitzege

De zege betekent alweer de vierde uitzege voor de Vlissingse zaalvoetbalclub, thuis werd er in de competitie nog niet gewonnen. Het volgende eredivisieduel voor Groene Ster staat gepland voor 8 januari. Dan neemt de ploeg van trainer Hicham Benhammou het op tegen ZVV Den Haag.


Foto: Twitter FC Eindhoven

Deel dit artikel:

Recent nieuws