Forza SD wint eenvoudig van Next Volley 2

Forza Schouwen Duiveland heeft gisteren met 3-1 gewonnen van Next Volley 2 uit Dordrecht. Het duel in Tweede divisie D was een makkelijke prooi voor de volleyballers uit Bruinisse.

Winst

Forza SD miste aanvoerder Yuri van der Sluijs door een blessure. Maar dat hinderde het team van trainer Tony van Breda geen enkel moment. De eerste drie sets werden gewonnen door Forza SD (25-21, 25-18 en 25-19) en daarmee kon de winst het team niet meer ontgaan. De vierde set (21-25) ging naar de bezoekende ploeg, waardoor de wedstrijd eindigde in 3-1.


Ranglijst

Door de overwinning kan Forza SD vier punten toevoegen aan het totaal. De promovendus staat nu op een vijfde plek. Trainer Van Breda baalde dat de laatste set werd verloren. "Als we die hadden gewonnen hadden we vijf punten gekregen. Ik ben wel blij, maar hou een klein katertje over aan die laatste set."


Ambitie

Vorig seizoen promoveerde Forza naar de Tweede divisie en daarin draaien ze nu aardig mee. "Onze ambitie is om in het linkerrijtje te eindigen. We willen wel meer, maar je moet wel reëel blijven. Daarvoor hebben we een te smalle selectie. Wat we nu doen is heel goed."

Deel dit artikel:

Recent nieuws