Hans Everse maakt tweehonderd kerstdiners

Hij moet doorwerken tot in de late uurtjes om al zijn kerstmaaltijdboxen te vullen. Hans Everse werkt eigenlijk als kok in een zorgcentrum, maar zorgt er deze kerst ook voor dat er bij zo'n tweehonderd Zeeuwen een maaltijdbox met kerstdiner bezorgd wordt.

Een uur tijd
Dat kerstdiner moeten ze vervolgens nog wel voor een groot deel zelf bereiden. Alleen het voorgerecht, de vissoep, is kant-en-klaar. De kabeljauw moeten mensen zelf nog bakken en zelfs het toetje, de chocolademousse, moet nog deels bereid worden. "Maar je hebt wel in een uur tijd een viergangendiner", legt Everse uit.

Maaltijdboxen
Er duiken steeds meer aanbieders op van maaltijdboxen en op die trend wilde Hans Everse graag inspelen. Daarom heeft hij een pakket samengesteld van streekproducten. "Daarmee maak je het toch net wat anders dan andere boxen."

Op tafel
Ook woensdagavond werkt Everse nog druk aan de tweehonderd maaltijden. Donderdag bezorgt hij de pakketten, zodat ze vrijdag bij de afnemers op tafel staan.

Deel dit artikel: