Groene Ster Vlissingen pas laat langs hekkensluiter

Groene Ster heeft het seizoen hervat met een belangrijke zege. De zaalvoetballers uit Vlissingen hadden veel moeite met hekkensluiter ZVV Den Haag, maar legde de bezoekers in de slotfase over de knie: 6-5.


Noodzakelijk
Groene Ster Vlissingen kende een ongelukkige eerste seizoenshelft in de eredivisie met meer nederlagen dan overwinningen. Om in het spoor te blijven van de top-4 was een zege op laagvlieger ZVV Den Haag daarom noodzakelijk.

ZVV knokt zich terug
In eerste instantie leek de ploeg van trainer Hicham Benhammou weinig problemen te kennen met de Hagenezen maar bij een 4-1 voorsprong knokte de hekkensluiter zich brutaal terug in de wedstrijd naar 4-5.


Bouzambou maakt winnende

Bij het scheiden van de markt maakte Groene Ster Vlissingen toch nog het verschil. Abdoe Abdenbi scoorde de 5-5 nadat de thuisploeg al drie keer de paal had geraakt en Saïd Bouzambou mocht juichen na zijn winnende treffer in de slotfase.


Door de overwinning van Groene Ster blijft de top-4 binnen handbereik. Het verschil is slechts twee punten. pic.twitter.com/4ISS8ccuFe

— Omroep Zeeland Sport (@omroepzldsport) January 9, 2016Foto: Paul ten Hacken (archief)

Meer over dit onderwerp:
Walcheren
Deel dit artikel:

Recent nieuws