Oud-prof Arjan Human keert terug als voetballer

Arjan Human (37) uit Middelburg is na de winterstop weer actief op de Zeeuwse velden. De oud-prof van RKC Waalwijk en ADO Den Haag gaat spelen voor MZVC uit Middelburg in de 3e klasse A van het zaterdagvoetbal.

Zeeland
In Zeeland speelde Human onder meer voor Hoek, Kloetinge en VC Vlissingen.

Trainer Breskens
Human stopte twee jaar geleden bij VC Vlissingen als speler om zijn carrière als trainer te starten. Dat deed hij bij Breskens, maar na anderhalf jaar vertrok hij bij de Zeeuws-Vlaamse club vanwege tegenvallende resultaten.

Toestemming
MZVC en Human moeten nog wachten op toestemming van de KNVB. De overschrijving van de spits is aangevraagd. De Middelburgse club hoopt snel toestemming te krijgen van de bond om Human op te kunnen stellen.

MZVC
De Middelburgse Zaterdag VoetbalClub kan een impuls goed gebruiken. De club staat gedeeld laatste in de 3e klasse A met vier punten uit dertien wedstrijden. Afgelopen zaterdag deed Human voor het eerst een helft mee met MZVC in het oefenduel tegen SKNWK. In de eerste helft scoorde hij twee goals en gaf hij een assist. Na een 5-1 ruststand was de uitslag van de oefenwedstrijd 5-2.

Meer over dit onderwerp:
Walcheren
Deel dit artikel: