Terneuzense Boys wil duel overspelen

OOST-SOUBURG -
Verhoef kreeg volgens Terneuzense Boys op 16 februari een rode kaart in het duel tegen Oranje Wit. Volgens de reglementen is Verhoef dan automatisch geschorst voor de eerst volgende wedstrijd. Dat was tegen Almkerk, maar die wedstrijd werd afgelast. Daardoor was het duel tegen Terneuzense Boys de eerstvolgende wedstrijd.

KNVB

"Wij hebben de afgelopen dagen hierover signalen gekregen. Het lijkt erop dat er bij Sliedrecht een speler heeft meegedaan die niet speelgerechtigd was, maar dat zullen we eerst onderzoeken", zegt KNVB-manager Mark van Berkum van het district Zuid 1 in Breda.
Drie doelpunten
Verhoef had met drie doelpunten een belangrijk aandeel in de 6-1 zege van Sliedrecht op Terneuzense Boys. De Zeeuws-Vlaamse club staat op de laatste plaats in de 1e klasse C en verkeert in degradatiegevaar.

Overspelen

Volgens bestuurslid Dennis Hamelink wacht Terneuzense Boys het onderzoek van de KNVB af. "Maar wij willen die wedstrijd wel overspelen. We kunnen de punten goed gebruiken." De kwestie-Verhoef is volgens Hamelink door meerdere clubs uit de 1e klasse C aangekaart bij de KNVB. Sliedrecht staat op de zesde plaats en de ploeg van trainer John de Wolf is nog niet uitgeschakeld voor promotie.