Groene Ster stijgt naar play off-plek na ruime zege

De zaalvoetballers van Groene Ster hebben zichzelf een goede dienst bewezen. In de eredivisie won de Vlissingse club met 8-3 van ZVV Volendam. Door die overwinning stijgt de ploeg van trainer Hicham Benhammou naar de vierde plaats en die plek geeft aan het einde van de rit toegang tot de play-offs om het landskampioenschap.


Stand

Door de overwinning van Groene Ster en de andere uitslagen staat de zaalvoetbalclub nu op een play off-plek: pic.twitter.com/uqcJZzkRda

— Omroep Zeeland Sport (@omroepzldsport) January 23, 2016Achterstand
Groene Ster had het in de eerste helft niet makkelijk en keek met de rust zelfs tegen een 1-2 achterstand aan. In de tweede helft rechtte Groene Ster de rug en liep het over ZVV Volendam heen. De treffers werden gemaakt door: Said Bouzambou (3), Josimar Pattinama (2) Abdoe Abdenbi, Khalid El Hattach en Hoessein Bouzambou.


Reeks

Groene Ster is bezig aan een goede reeks. Na overwinningen op FC Eindhoven, GZV Watergras en ZVV Den Haag en de zege op ZVV Volendam haalde de club 12 punten uit de laatste 4 wedstrijden. Volgende week neemt Groene Ster het in een uitwedstrijd op tegen ZVV Eindhoven.

Meer over dit onderwerp:
Walcheren Groene Ster voetbal zaalvoetbal
Deel dit artikel:

Recent nieuws