Goud voor Oud legt senioren in de watten

Karin Bloemen, Lenny Kuhr, Imca Marina en Koos Alberts zijn enkele van de artiesten die donderdagmiddag en -avond hebben opgetreden voor de senioren van Schouwen-Duiveland. Voor de negende keer werd Goud voor Oud gehouden voor bijna 1000 muziekliefhebbers in Burgh Haamstede.

Polonaise
Aan meterslange tafels werden de ouderen voortdurend getrakteerd op een hapje en een drankje. En als de muziek zich ertoe leende werd een dansje gedaan of zelfs een polonaise gelopen.

In de watten
Dat Goud voor Oud zo populair is, snapt de Hans Verduyn van de organisatie wel. "Mensen worden een dag lang van A tot Z in de watten gelegd. Ze worden opgehaald en later weer thuisgebracht, krijgen te eten en te drinken en er zijn optredens. Het is echt een feest."

Luisteraars
Ook Marjon van Iwaarden uit Heinkenszand trad op. "Ik vind het hartstikke leuk en volgens mij de mensen ook." Op de vraag of ze niet bang is dat de mensen haar niet kennen antwoord ze gevat. "Maar dat zijn toch allemaal luisteraars van Omroep Zeeland. Dan kennen ze me toch wel?"

Deel dit artikel: