Meer dan 100.000 bezoekers voor Mini Mundi

MIDDELBURG - MIDDELBURG - Mini Mundi heeft in het eerste jaar meer dan 100.000 bezoekers getrokken. Dat is meer dan verwacht. Mini Mundi is een combinatie van het voormalige Miniatuur Walcheren, een pretpark en een binnenspeeltuin.
Verhuizing 14 mei 2009 werd het nieuwe pretpark geopend in het ZEP aan de rand van Middelburg. Voor die tijd zat Miniatuur Walcheren in de binnenstad van Middelburg. De directie had deze aantallen bezoekers niet verwacht omdat het even tijd kost voor mensen het nieuwe park weten te vinden. De directie verwacht daarom het komende jaar een aantal van rond de 125.000 bezoekers.
4337 WV Middelburg, Netherlands
Bezoekersenquête Uit bezoekersenquêtes blijkt het nieuwe park goed te scoren. Het gemiddelde cijfer voor Mini Mundi is een 8,6. In het laatste jaar van Miniatuur Walcheren scoorde het park gemiddeld een 6,7.
Taart De eerste verjaardag van Mini Mundi wordt vrijdag gevierd met taart voor de meer dan 1.000 jaarkaarthouders. Dat aantal is het afgelopen jaar ook flink gegroeid, bij Miniatuur Walcheren was dat 125.