Groene Ster houdt zicht op belangrijke top-4 plek

De zaalvoetballers van Groene Ster hebben goede zaken gedaan in de eredivisie. De Vlissingse ploeg won met 6-3 van Hovocubo, dat een directe concurrent is voor een plek in de top-4. De beste vier ploegen spelen aan het eind van het seizoen play-offs om

het landskampioenschap.

Gelijkwaardig
Beide teams waren aan elkaar gewaagd, maar de thuisploeg kwam op voorsprong door een benutte vrije trap van Josimar Pattinama. Dennis Selbach maakte die treffer ongedaan voor Hovocubo. Groene Ster-aanvoerder Salim Ben Sellam zette de 2-1 ruststand op voorsprong.

Winst
Na een minuut spelen in de tweede helft knalde Oranje-international Mats Velseboer de bezoekers op 2-2. Ben Sellam en Khalid El Hattach tilden daarna de score naar 4-2 in Vlissings voordeel. Hovocubo speelde daarna met een mee voetballende keeper, daardoor kon Nigel Wijdenbosch de 4-3 maken, maar vlak daarna maakte Pattinama de marge weer 2. Saïd Bouzambou maakte de 6-3 en zorgde zo voor zijn 24ste treffer van het seizoen.


Bekerfinale
Door de overwinning gaat Groene Ster de bezoekende ploeg uit Hoorn voorbij op de ranglijst. Volgende week treffen de clubs elkaar weer. Opnieuw in de Baskensburg, maar dan gaat het om een plek in de bekerfinale.

Meer over dit onderwerp:
Walcheren Groene Ster hovocubo voetbal zaalvoetbal
Deel dit artikel:

Recent nieuws