Benefietdiner levert ruim 11.000 euro op (video)

Het benefietdiner voor Tragel Zorg heeft woensdagavond ruim 11.000 euro opgeleverd. Het geld gaat naar een nieuwe personenbus voor Tragel Zorg.Het was de vierde editie van het doorde Stichting Vrienden van Tragel Zorg georganiseerde benefietdiner.

benefietdiner Tragel Zorg (foto: OZ)

Veiling
Met medewerking van Scalda en Dethon werd aan ruim 150 gasten een uitgebreid diner geserveerd in het Voorlichtings- en Opleidingscentrum glastuinbouw in Westdorpe. Kaarten voor het diner kosten 75 euro per persoon. Er was ook een veiling voor het goede doel. Cliënten van Tragel Zorg hebben geholpen in de bediening. Vorig jaar werd er 10.000 euro op gehaald.

Afhankelijk
De opbrengst van de veiling en het diner wordt gebruikt om een nieuwe personenbus voor Tragel Zorg aan te schaffen. "Mensen met een beperking zijn afhankelijk van hun netwerk, vrijwilligers en professionele zorg. Ook als het gaat om vervoer", zegt Trudie van der Meijden van Tragel Zorg. "Een leven als ieder ander, gewoon meedoen, is voor mensen met een beperking niet eenvoudig. Het kost veel extra geld." 

ITEM benefiet Tragel

51.2605493,3.8580733

Meer over dit onderwerp:
Zeeuws-Vlaanderen Tragel Zorg Zorg benefiet diner
Deel dit artikel:

Reageren