Bestuur VC Vlissingen niet in zee met Rob Vergouwen

OOST-SOUBURG - Rob Vergouwen stapte in november uit de stichting OTZ (Ondersteuning Topsport Zeeland) omdat hij een andere visie heeft dan mede-oprichter Johan de Visser. Het bestuur van Vlissingen stelt in de mail dat na de breuk ‘het uiterste is gedaan om beide partijen voor de vereniging te behouden, maar dat dit niet gelukt is.”

Hoofdsponsor

Vergouwen was naast geldschieter ook hoofd- en shirtsponsor van de vereniging. Het is niet duidelijk of hij dat volgend seizoen ook is.

Drie jaar

Het bestuur van VC Vlissingen heeft besloten om voor de komende drie jaar een overeenkomst met OTZ aan te gaan, waarbij de stichting de vereniging en de eerste selectie financieel steunt.

Redding

OTZ werd door De Visser en Vergouwen in augustus 2010 opgericht nadat bleek dat VC Vlissingen in financiële problemen verkeerde. OTZ redde de club door financiële steun te verlenen.

Nieuwe trainer

Verder hoopt het bestuur van VC Vlissingen binnen tien dagen een nieuwe hoofdtrainer voor komend seizoen vast te leggen. Onlangs werd bekendgemaakt dat Karl Vergouwen na dit seizoen geen hoofdtrainer meer zal zijn bij de zondag eersteklasser.