Acht man Kloetinge redden het niet tegen LRC

LEERDAM - In de vijfde minuut zorgde Soufiane Aouragh van LRC voor de openingstreffer. Zeven minuten later maakte John Schot voor Kloetinge de gelijkmaker, maar het lukte de formatie van trainer Cees Houtepen niet om op voorsprong te komen. Na iets minder dan een half uur spelen was het Rupertho Dorothea die de thuisploeg op een 2-1 voorsprong bracht. John Schot kreeg in de 44e minuut zijn tweede gele kaart en Kloetinge moest met tien aan de tweede helft beginnen.

Aouragh, de maker van de openingstreffer, zorgde een kwartier voor het eindsignaal voor de definitieve nekslag: 3-1. Vijf minuten voor tijd Jamal Aamri het Kloetinge-leed nog erger. Aamri bracht de eindstand van 4-1 op het bord.

Ingmar Quist van Kloetinge moest acht minuten voor tijd het veld verlaten met een enkelblessure. En één minuut voor tijd moest Bjorn Quartel na een botsing het veld per ambulance verlaten. Aangezien trainer Cees Houtepen al door zijn wissels heen was, moest Kloetinge met acht man de wedstrijd uitspelen.