'V&D-pand Goes prima voor een Primark'

Nina van Leur uit Goes wil een vestiging van de kledingwinkel Primark naar haar woonplaats halen. Een goede locatie zou volgens haarhet pand van het failliete warenhuisV&D in de binnenstad zijn. Ze begon een Facebook-actie en die gaat volgens Van Leur 'als een speer'.

(foto: OZ)

ITEM primark goes

Vrijdagavond
"Ik lag vrijdagavond in mijn bed en bedacht me ineens dat het wel een leuk idee zou zijn om een Facebook-actie te beginnen. En toen ik de volgende ochtend wakker werd, zag ik dat al drieduizend mensen de actie steunen. Daar schrok ik wel een beetje van", zegt Nina.

Likes
Sinds het begin van de actie zijn inmiddels achtduizend 'likes' binnengekomen. "Bij tienduizend likes stappen mijn vriendin en ik naar de gemeente Goes en naar het hoofdkantoor van Primark. Dan nemen we alle reacties die via Facebook binnenkomen mee." Het duo vindt dat Zeeuwen een eigen vestiging verdienen. "Niet iedereen kan zomaar naar Rotterdam of Gent voor een Primark. En Goes heeft een goede binnenstad met veel bezoekers."

Bekeken
Nog deze week verwacht Nina het aantal 'vind-ik-leuks' te halen om naar de gemeente te stappen. De Facebook-pagina Primark in Goes is inmiddels meer dan honderdduizend keer bekeken.

51.5017174,3.8884248

Deel dit artikel:

Reageren