Gijs Teuwsen heeft eigen stem gevonden

Hear me Out, dat is de titel van het solo-album van Gijs Teuwsen dat hij 17 juni presenteert.Zijn EP met zes nummers stamt nog maar van oktober vorig jaar. Toch is er in de tussentijd veel veranderd. "Ik heb meer m'n eigen stem gevonden. Ik ben niet alleen geïnspireerd door Passenger en Ed Sheeran, maar ook door Coldplay en James Bay, maar je hoort vooral 'Gijs Teuwsen'."

Gijs Teuwsen - Hear Me Out (foto: Gijs Teuwsen)

Combineren
De Middelburgse singer-songwriter is frontman van de band PEER. Hij weet dit moeiteloos te combineren met een productieve solocarrière: "Toen de EP uitkwam had ik al weer twee of drie nummers. Ik ben gewoon door blijven schrijven en op een gegeven moment had ik 25 nummers. Daar heb ik de beste 12 van uitgekozen."

Kijk hier de aflevering van de Zeeuwse Top 40 met Gijs Teuwsen terug

Laatste nummer
Hear Me Out is niet voor niets de slottrack van het album. "De nummers samen betekenen ook iets. Als je bij het laatste nummer bent en je hebt alles gehoord, dan heb je ook echt een compleet iets beluisterd."

Presentatie
De albumpresentatie is op 17 juni in De Spot in Middelburg, met in het voorprogramma de Vlissingse singer-songwriter Fréderique Silla. 

51.4644463,3.5963943

Meer over dit onderwerp:
Middelburg PEER Walcheren Gijs Teuwsen
Deel dit artikel:

Reageren