Bevelandse dorpen kiezen allemaal dezelfde datum (video)

Op de Bevelanden was het zaterdag een drukte van belang. In bijna ieder dorp werd namelijkwel een evenement georganiseerd, van Rilland tot Hoedekenskerke en van Oudelande tot Kats. Maar niet overal viel dat goed in de smaak.

Rilland
In Rilland is een aantal ondernemers niet enthousiast over de kermis. De gemeente heeft eerder deze week al borden neergezet dat de winkels niet te bereiken zijn. Daardoor zijn ze, in de afgelopen dagen, klanten misgelopen. Ondernemer Carlo de Neve uit Rilland heeft bij de gemeente opnieuw aangeklopt omdat die bebording voor een volgende keer beter moet.

Kermis in Rilland (foto: OZ)

Waarde
Lekker eten en paard en wagen voor de kids. Dat staat centraal in het plaatsje Waarde. En daar komen niet alleen de dorpelingen op af. Ook inwoners van omliggende dorpen laten de activiteiten in hun eigen dorp links liggen en trekken richting Waarde. 

's-Gravenpolder
De grootste braderie op de Bevelanden is te vinden in 's-Gravenpolder. De dorpelingen komen samen om lekker te eten en te drinken. Want naast de kledingkraampjes en de rommelmarkt zijn er verschillende eettentjes te vinden en dat gaat er bij de inwoners goed in,

51.4643472,3.5976702

Meer over dit onderwerp:
Bevelanden Rilland 's gravenpolder Waarde
Deel dit artikel:

Reageren