Havenhut geeft jonge ondernemers dak boven hoofd (video)

Een groep jonge Zeeuws-Vlaamse ondernemers heeft elkaar helemaal gevonden in de Havenhut. De Havenhut is een kantoorlocatie waar zzp'ers een werkplek kunnen huren. Het initiatief ontstond in Breskens en is nu uitgebreid met een locatie in Oostburg.

Alleen
De één is fotograaf en de andere ontwerper. In totaal maken zes jonge zzp'ers nu gebruik van de Havenhut en ze zijn blij met elkaar onder een dak te zitten. "Ik heb nu het gevoel dat ik collega's heb, je kan brainstormen met elkaar en ik krijg veel meer werk gedaan hier."

Dagkaart
De voorwaarden van de Havenhut zijn flexibel. Ondernemers die er graag willen werken kunnen verschillende soorten abonnementen voor een werkplek afsluiten. En het is mogelijk om een dagkaart te nemen. 

Uitbreiding
In Breskens in de jachthaven was al een Havenhut, daar gingen initiatiefnemers Roel Brugge en Kevin Caboor van start. Al snel kwam er een leeg pand in Oostburg op hun pad en kwam er een uitbreiding.

Dromen
De ambities van de Havenhut zijn groot. Zo dromen de bewoners ervan om ooit uit te breiden naar het veel grotere pand op de markt in Oostburg waar voorheen een bank zat. 

(foto: OZ)

51.3261256,3.4881605

Meer over dit onderwerp:
Zeeuws-Vlaanderen Oostburg Havenhut zzp'ers
Deel dit artikel:

Reageren