Werk aan spoor uitgesteld, toch geen treinen

Tussen Goes en Vlissingen rijden dit weekend geen treinen. Er zouden werkzaamheden zijn aan het spoor in de buurt van 's-Heer-Arendskerke, maar die zijn door omstandigheden uitgesteld. Toch rijden er geen treinen, want de NS is te laat ingelicht.

Foto: Eelco Wisse (foto: OZ)

Te kort dag
Woordvoerder René Vegter van ProRail: "De vervoerder, de NS, is pas begin deze week geïnformeerd en daarmee was het te kort dag om de planning van materieel en personeel nog aan te passen. Daarom rijden er dit weekend tussen Goes en Vlissingen geen treinen. ProRail betreurt de overlast die reizigers hiervan ondervinden".

Een uur met de bus
Normaal duurt een rit met de trein van Arnemuiden naar Goes negen minuten. Komend weekend doen de reizigers er met de ingezette bussen een half uur langer over. Ook nu er het hele weekend niet wordt gewerkt. Maandagmorgen rijden de treinen weer volgens schema.

Aanbesteding
Wanneer de werkzaamheden aan het emplacement van 's-Heer-Arendskerke nu gaan plaatsvinden is nog niet bekend. Alles begint weer van voor af aan, want ook de aanbesteding van het project begint opnieuw.

ProRail gaat intern uitzoeken hoe dit mis heeft kunnen gaan.

51.4997179,3.8103527

Meer over dit onderwerp:
Bevelanden Walcheren NS
Deel dit artikel:

Reageren