Dode man Vlissingen mogelijk vermoord (video)

In Vlissingen is donderdagochtend een dode man gevonden in een woning aan de Anjelierenlaan. Volgens de politie is de man mogelijk door geweld om het leven gebracht.Een32-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats isopgepakt.

Reanimatie
De hulpdiensten kregen rond 7.35 uur een melding van hartfalen bij een man in de woning. Volgens de melder werd de man gereanimeerd. Twee ambulances en de politie gingen met spoed naar de woning, maar toen zij daar aankwamen, was de man al overleden.

Sporenonderzoek
Het is nog niet bekend hoe de man is overleden en het is nog onduidelijk om wie het gaat. Agenten horen diverse getuigen. Verder wordt in en om de woning een sporenonderzoek gehouden. De straat is afgezet voor het onderzoek.

Sporenonderzoek dode man Vlissingen (foto: HV Zeeland)

Arrestatie
De 32-jarige man die is opgepakt, was in de woning aanwezig toen de politie arriveerde. Hij werd aangehouden en voor verder verhoor naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg gebracht. Het lijkt erop dat de verdachte het slachtoffer kent, zegt de politie.

​Buurtbewoners
​De buurtbewoners hebben in ieder geval geen idee wat er precies is gebeurd. Ook weten de buurtbewoners die de verslaggever van Omroep Zeeland te woord hebben gestaan niet wie het slachtoffer is.

ITEM dodemanvlissingen

51.4532997,3.5737373

Meer over dit onderwerp:
Walcheren Vlissingen nibri dode man Anjelierenlaan
Deel dit artikel:

Reageren