Groene Ster komt net te kort tegen 't Knooppunt (video)

Groene Ster Vlissingen heeft ook in de tweede wedstrijd van het seizoenniet voor een stuntje kunnen zorgen. In de eigen Baskensburg was 't Knooppunt uit Amsterdam maar nipt te sterk: 4-5.

Voorsprong
Groene Ster Vlissingen verloor de eerste competitiewedstrijd bij Hovocubo met 7-1 en was voornemens er vrijdag tegen titelkandidaat 'T Knooppunt een echte wedstrijd van te maken. In die missie slaagde de ploeg van trainer Hicham Benhammou dat bij rust zelfs een voorsprong van 3-2 te pakken had. Azzanagui, El Hattach en de van een blessure teruggekeerde Abendbi zorgden voor de treffers aan de kant van Groene Ster. 

Momentum
Vroeg in de tweede helft kreeg El Kaddouri een goede mogelijkheid om de 4-2 binnen te schieten, maar zijn schot belandde op de paal. Daarna lag het momentum vooral bij de bezoekers uit Amsterdam dat beter met de kansen om ging dan Groene Ster. Twee treffers van Teufik Ceyar brachten 'T Knooppunt op voorsprong waarna Bouzit de wedstrijd besliste: 3-5. Vlak voor tijd benutte El Hattach nog een tien meter, maar dat moment kwam te laat. 

Hicham Benhammou: 'Groene Ster verdiende vandaag minimaal een punt'

Khalid El Hattach: 'Als de kwaliteiten van 'T Knooppunt naar boven komen, gaat het heel snel'

51.4551104,3.5785138

Deel dit artikel:

Reageren

Recent nieuws