Hage en Boot winnen in Open Zeeuws kampioenschap motocross

Stefan Hage
Stefan Hage © OZ

A finale

WEMELDINGE - De finale van de MX2 bij de 4 takten. is gewonnen door Mark Boot. De motocrosser uit Burgh-Haamstede was in Wemeldinge de snelste voor Jordanlee van Maaren uit Vlissingen. Als derde kwam Joey Verwijs uit Lepelstraat over de finish.

MX1

In de MX1 klasse was Stefan Hage de beste. Hij behaalde honderd punten en bleef daarmee Kevin Spruijt uit Meliskerke 6 punten voor. Op de derde plaats eindigde Casper Ovaa uit Oost-Souburg met 88 punten.

MX2 4 takten

De MX2 klasse wed bij de 1-takten gewonnen door de Belg Bo de Clercq. Beste Zeeuw in deze klasse was Bart Kuzee uit Waarde. Nancy van de Ven deed in deze klasse mee bij de mannen, maar kwam al vroeg na de start ten val. De Vlissingse reed daarna de wedstrijd nog wel uit.

Volgende week

Volgende week zaterdag is de vierde en laatste wedstrijd van het Open Zeeuws kampioenschap. Deze wordt verreden in Axel.