Groene Ster geeft winst in slotfase uit handen (video)

De zaalvoetballers van Groene Ster uit Vlissingen hebben in de eredivisieeen zekere overwinning in de laatste minuten van de wedstrijd weggegeven. Twee minuten voor het einde stond de ploeg van trainer Hicham Benhammou nog op een 2-1 voorsprong, maar na het eindsignaal was de uitslag 3-4 voor TPP uit Rotterdam

Achterstand
Groene Ster wist de laatste twee duels in winst om te zetten. De tegenstander, TPP, wist uit vier wedstrijden slechts één punt te pakken en won dus nog geen duel. Maar al na zes minuten spelen kwamen de bezoekers op voorsprong door een goal van Jaouad El Yaagoubi. Groene Ster kreeg daarna kansen: Nicky van Merrienboer raakte de lat en een inzet van Khalid El Hattach werd van de lijn gehaald. TPP bleef gevaarlijk op de counter en doelman Karim Ben Sellam hield zijn ploeg op de been. Voor de rust zorgde El Hattach wel nog voor de gelijkmaker.

Spectaculaire slotfase
Net na de pauze wist El Hattach de 2-1 te scoren. Mogelijkheden kwamen daarna voor beide doelen. Mourad Azzanagui raakte vanuit een vrije trap de lat, Abdoe Abendbi miste een 1-op-1 en ook Mo Laari kon de score voor Groene Ster niet uitbreiden. Ben Sellam zorgde er met een paar weergaloze reflexen voor dat zijn ploeg de voorsprong bleef houden. Met nog twee minuten op de klok bracht TPP een extra veldspeler. Hoessein Bouzambou kreeg de uitgelezen kans om de 3-1 te maken, maar zijn inzet raakte de binnenkant van de paal. Uit de tegenaanval wist de uitploeg via Mo Amin Chaali de 2-2 te scoren. Bij Groene Ster brak er toen iets en wist TPP de gelijke stand om te zetten in een voorsprong. Door twee keer een treffer van Amin Nyali. In de allerlaatste seconde scoorde Laari nog de 3-4 voor Groene Ster.

Benhammou: 'Dit Groene Ster heeft vandaag niet sterk gespeeld'

Foto: Paul ten Hacken

Deel dit artikel:

Reageren

Recent nieuws