Inbrekers actief in Middelburg

MIDDELBURG -
Om ongeveer 21.30 uur werd de eerste woninginbraak ontdekt. Een raam was opengebroken in een woning aan de Moerland in Middelburg. Uit de woning zijn op het eerste gezicht geen spullen weggehaald.
Om 01.15 uur werd een bewoonster van een woning aan de Vromoldsland wakker van glasgerinkel. Ze keek naar buiten en zag twee jongemannen staan. Toen ze begon te roepen zijn de jongens snel weggerend. Diverse politiemensen hebben, samen met een speurhond, nog gezocht in de buurt, maar zonder resultaat. Ook hier is niets uit de woning gestolen.

Friettent

De agenten en de speurhond die aan het zoeken waren naar de twee verdachten, konden rond 02.15 uur meteen door naar de Meanderlaan. Daar meldden verschillende getuigen namelijk dat was ingebroken in het cafetaria. Er was een raam vernield om de zaak binnen te komen. Uit de friettent werden sigaretten en een onbekend geldbedrag weggehaald. De dader zette het op een lopen en is zelfs nog gevolgd door een getuige, maar zonder resultaat.

Sporen

Vandaag komen de medewerkers van Forensische Opsporing in actie, zij gaan sporen afnemen in alle woningen en bedrijven waar is ingebroken. Ook zullen agenten buurtonderzoeken gaan doen.