Eerste namen Klomppop Festivalweekend bekend

DI-RECT, Jebroer, The Grand East, CUT_ en Ferocious Dog. Dat zijn de eerste namen die bekend zijn gemaakt en op zaterdag 27 mei 2017 tijdens Klomppop Festivalweekend optreden.

(foto: OZ)

Hoofdact
De bekende rockband DI-RECT wordt aangekondigd als hoofdact. Rapper Jebroer wordt aangekondigd door de organisatie als publiekslieveling. Opener op de mainstage wordt The Grand East uit Twente. Afsluiter van datzelfde podium is Ferocious Dog met Keltische folkpunk. Voor het tweede podium is vooralsnog alleen het electronische duo CUT bevestigd. 

Talent
Op vrijdag 26 mei wordt de Spectra-finale gehouden, een talentcompetitie voor jong, muzikaal talent in Zeeland. Daarvan zijn de twee finalisten al bekend. Dat zijn Distinguished en The Mobius Project. De rest van de namen voor die dag en voor de straattheaterdag op zondag worden later bekendgemaakt.

1.500 kaarten
Voor het festival zijn maximaal 1.500 kaarten beschikbaar. De voorverkoop van weekend- en dagkaarten start op zaterdag 17 december om 10.00 uur.

Samen verder
Vorige maand werd bekend dat Klomppop en Straatfestival Ovezande voortaan samen verder gaan. De nieuwe naam is Klomppop Festivalweekend.

Lees ook: Klomppop en Straatfestival Ovezande samen verder

51.4263563,3.8272265

Meer over dit onderwerp:
Bevelanden Ovezande klomppop
Deel dit artikel:

Reageren