Regen en onweer spelbreker bij sportwedstrijden

MIDDELBURG - De partij van de Zeeuwse Angelique van der Meet werd na één set onderbroken door regen en onweer. De speelster uit 's-Heer Abtskerke had die eerste set gewonnen van de Roemeense Olaru met 6-2. Ook publiekstrekker Thiemo de Bakker komt door het slechte weer woensdagavond niet meer in actie. Als het weer het toelaat wordt het toernooi donderdagochtend om 11.00 uur hervat.

Voetbal

Ook de wedstrijd tussen het Zeeuws voetbalelftal en de Belgische Eersteklasser Lierse SK is woensdagavond gestaakt. Met nog een klein half uur spelen legde scheidsrechter Jo-Annes de Bat de wedstrijd vanwege onweer definitief stil. De Belgen stonden op dat moment met 2-1 voor. Het enige doelpunt voor het Zeeuws Elftal werd voor rust gemaakt door Kloetinge-speler Ingmar Quist. De ruststand in Goes was 1-1.

Het Zeeuws Elftal komt op zondag 22 juli nog een keer in actie. Dan speelt het team van coach Dolf Roks in Vlissingen tegen de Schotse Premier League-club Hibernian.