Gijs Teuwsen bezingt de liefde op Valentijnsdag

Valentijnsdag is dè uitgelezen dag voor liefdesliedjes, moet Gijs Teuwsen gedacht hebben. Daarom treedt de Middelburgse singer-songwriter dinsdag op in koffiebar InMiddels in Middelburg. In Zondag in Zeeland legde hij aan presentator Marcel van den Driest uit dat hij niet lang hoefde tezoeken naar repertoire.

ITEM Gijs Teuwsen

Inspiratiebronnen
Gijs: "Mijn grote inspiratiebronnen James Bay, Passenger en Ed Sheeran schrijven veel liefdesliedjes, dus die waren makkelijk te vinden. Daarnaast put ik natuurlijk uit mijn eigen materiaal."

Solo-albums

Gijs Teuwsen is zanger/gitarist van indierockband PEER. Daarnaast bracht hij in één jaar tijd twee solo-albums uit. Gijs: "In 2016 had ik mezelf als doel gesteld om elke dag een lied te schrijven. Dat is gelukt. Ik ben door blijven schrijven en als je heel veel schrijft ga je vanzelf ook steeds betere liedjes maken die je dan wil delen."

Nieuw liedje
Het optreden op Valentijnsdag in Middelburg zal bestaan uit covers van singer-songwriters, Oasis, eigen liedjes en misschien speelt hij zelfs een nieuw liedje van PEER. Gijs Teuwsen begint om drie uur. 

51.5000153,3.6111471

Meer over dit onderwerp:
Walcheren Gijs Teuwsen Valentijn
Deel dit artikel:

Reageren