Tip van Anne: gooi je Valentijnskaart in de goeie bus!

SIRJANSLAND - Volgens de band zelf is 't het vrolijkste Valentijnslied ooit: de Zeeuwse versie van Non Non Rien n'a Changé van Les Poppys.Anne en de Zeeuwse Kofferband uit Sirjansland maakte daar van: Jacoba & Job (Mun Valentijn wae bluuf je noe?),een zoektocht naar de ware liefde. Met als moraal van het verhaal: gooi je Valentijnskaart wel in de goeie brievenbus!

Uitvergroot
Eigenlijk doet de band niet echt aan Valentijn, legde zangeres Anne-Marie Verton uit in Zeeland Wordt Wakker: "In de media wordt het zo uitvergroot, en wat is er nu mooier dan de liefde? vandaar dat we er een liedje over hebben gemaakt."

Melancholisch
De muziek klinkt vrolijk, maar de tekst is melancholisch: "Het gaat over Jacoba en Job maar ze lopen elkaar mis door een stomme fout van Jacoba . Ze stopt de brief in de verkeerde bus, dus de liefde blijft voor altijd onbeantwoord." 

Anne en de Zeeuwse KofferbandAnne en de Zeeuwse Kofferband

Valentijnsconcert
Anne en de Zeeuwse Kofferband maakt nu zo'n twee jaar Zeeuwse covers. Vorig jaar speelde de band nog op het Valentijnsconcert van Omroep Zeeland en viel in de prijzen met de cover K'a nog steeds ier een bloes van joe.

51.6757572,4.0327162

Deel dit artikel:

Reageren