Vlissingen verspeelt voorsprong tegen RKAVV

VLISSINGEN - In de hoofdklasse van het zondagvoetbal heeft VC Vlissingen op eigen veld met 2-3 verloren van RKAVV uit Leidschendam. Vlissingen verspeelde een 2-0 voorsprong.

Vlissingen verspeelt voorsprong tegen RKAVV (foto: Paul ten Hacken)
Vlissingen verspeelt voorsprong tegen RKAVV (foto: Paul ten Hacken)

Archieffoto: Paul ten Hacken

Spectaculair begin
Het begin van de wedstrijd was spectaculair met vier goals in de eerste 24 minuten. Vlissingen kwam goed uit de startblokken met goals van Nyemb (alleen op de keeper) en James (vrije trap). RKAVV antwoordde direct via treffers van Overdevest en een benutte strafschop van De Blank. Met 2-2 gingen beide ploegen de kleedkamer in.

Slotoffensief
In de tweede helft kwam RKAVV (de nummer dertien in de stand) op voorsprong via een treffer van opnieuw Remco Overdevest. Een slotoffensief van Vlissingen leverde, mede door de zware tegenwind, geen doelpunt op. Daardoor bleef de formatie van trainer Ruud Pennings met lege handen staan.

Schorsing en blessures
Vlissingen miste een zestal spelers tegen RKAVV. Khalid El Hattach is de komende twee maanden niet beschikbaar omdat omdat hij gaat zaalvoetballen voor de Indonesische club Vamos FC Mataram. Said Bouzambou ontbrak vanwege verplichtingen voor het Nederlands zaalvoetbalteam. Etienne Mallie was geschorst. Regilio Pinas, Abdoe Abdenbi en Dangelo Martien zijn geblesseerd.

Scoreverloop
1-0 Nyemb (10)
2-0 James (19)
2-1 Overdevest (22)
2-2 De Blank (24/pen)
2-3 Overdevest (68)

Opstelling Vlissingen
Van Belzen, Renzo Roemeratoe, Manuhuwa, Milton Roemeratoe, Gooding, Ben Sellam (Uranie/78), Weeda (Jansen/78), Wolff, James, Nyemb, Hoessein Bouzambou (Geerman/46)

51.4581263,3.576222

Meer over dit onderwerp:
Walcheren voetbal VC Vlissingen
Deel dit artikel:

Reageren