VC Vlissingen op eigen veld te sterk voor DHC

VLISSINGEN - VC Vlissingen heeft thuis met 3-1 gewonnen van DHC. De ploeg van Ruud Pennings pakte eindelijk weer eens de volle buit aan de Irislaan.

VC Vlissingen op eigen veld te sterk voor DHC (foto: Paul Ten Hacken)VC Vlissingen op eigen veld te sterk voor DHC (foto: Paul Ten Hacken)

Goed begin
De laatste weken liep het niet lekker bij VC Vlissingen. Er werd verloren van laagvliegers DESO en RKAVV, en thuis wachtte het team al drie wedstrijden op een zege. Tegen DHC liep het wel goed voor Vlissingen. Hoessein Bouzambou zette de thuisploeg vanaf de strafschopstip op voorsprong, waarna niet veel later Raymond Wolff het verschil al naar twee bracht. Op dat moment was er nog geen half uur gespeeld.

Nyemb
In de tweede helft kwamen de bezoekers uit Delft een stuk beter uit de kleedkamer. Het resulteerde in een snelle aansluitingstreffer van Emmerink, maar een punt wist DHC niet meer uit het vuur te slepen. Yves Nyemb besliste de wedstrijd vlak voor tijd met de 3-1. Door de zege heeft Vlissingen nog steeds uitzicht op de nacompetitie, al is het verschil met nummer twee Quick nog steeds zes punten. Die ploeg heeft bovendien een wedstrijd minder gespeeld. 

Scoreverloop
1-0 Hoessein Bouzambou (18/pen)
2-0 Wolff (23)
2-1 Emmerink (46) 
3-1 Nyemb (87)

Opstelling
Van Belzen, Jansen, James, Manahuwa, Milton Roemeratoe, Gooding, Ben Sellam (Weeda/76), Wolff, Hoessein Bouzambou, Geerman, Nyemb

Foto: Paul ten Hacken

51.457201,3.5752663

Meer over dit onderwerp:
walcheren voetbal vc vlissingen dhc
Deel dit artikel:

Reageren