Cursus versieren met dieren (video)

Om het hardst en mooist fluiten voor een vrouwtje ofeen visje gooien naar een aantrekkelijke man.Zodra het voorjaar wordt, neemt de onrust toe in het dierenrijk. Bij 'Love is in the air' in Terra Marisondervinden jonge bezoekers zelf hoe dieren elkaar verleiden.

Dansen, parfum en cadeaus
Sommige dieren geven cadeautjes aan hun geliefde, andere dieren bouwen een mooi huisje om de partner over de streep te trekken. Er wordt uitvoerig gedanst, met parfums rondgestrooid, sensuele liefdesliedjes gezongen of gepronkt met de mooiste veren.

Strijd aangaan
Maar de zoektocht naar een partner gaat niet altijd zonder slag of stoot. Soms moet de strijd worden aangegaan met de concurrentie die altijd op de loer ligt. Bij een bezoek aan de tentoonstelling in Oostkapelle kunnen bezoekers ervaren hoe dieren elkaar het hoofd op hol maken en kennis maken met de vele versiertrucs die er in het dierenrijk te vinden zijn.

Aan de haak slaan
De groepen 5 en 6 van De Golfslag in Domburg doen mee met de masterclass ‘Sjansen en Fixen’. Aan de hand van voorbeelden uit de dierenwereld leren de kinderen hoe ze het beste die leuke jongen of dat leuke meisje uit de klas aan de haak kunnen slaan.

51.5696703,3.517821

Deel dit artikel:

Reageren