Raymond Wolff VC Vlissingen
Raymond Wolff VC Vlissingen © Paul ten Hacken
KERKRADE - Foto: Paul ten Hacken

Goede start

In de thuiswedstrijd wist Vlissingen ook te winnen. Toen werd het 3-1. Nu had Vlissingen een wervelende start, want al na drie minuten spelen kwam de ploeg op voorsprong. Renzo Roemeratoe scoorde de eerste goal van dit duel. Daniel Meijer zorgde twintig minuten later voor de gelijkmaker. Vlak na rust zette Raymond Wolff zijn ploeg opnieuw op voorsprong.

Invallers

In de slotfase van het duel waren het twee invallers die het duel beslisten. Regilio Pinas maakte de 3-1 in de 82e minuut. Twee minuten later zorgde Roniël Uranie voor de eindstand: 4-1.
0-1 Renzo Roemeratoe (3)
1-1 Meijer (24)
1-2 Wolff (49)
1-3 Pinas (82)
1-4 Roniël Uranie (84)