Zeker vijftien rechercheurs op zaak-Dishoek gezet (video)

De politie heeft zeker vijftien rechercheurs op zaak-Dishoek gezet. Vanochtend werden bij de Verlengde Dishoekseweg een man en vrouw gevonden die met geweld om het leven zijn gebracht. De politie is daarop een grootschalig onderzoek gestart.

Identiteit
Wie de man en vrouw zijn, wil de politie nog niet zeggen. Wel heeft de politie een vermoeden, zegt woordvoerder Alwin Don. "Maar dan ga je gissen en dat is niet goed." De politie wil eerst het onderzoek in de omgeving afronden, voordat de identiteit definitief kan worden vastgesteld.

Minutieus onderzoek
Het onderzoek in Dishoek gaat nog uren duren. "Het is best een groot gebied daar, en we kunnen het onderzoek maar een keer doen", zegt Don. "Dat gebeurt dus minutieus en dat kost veel tijd. Ik weet niet of we het vandaag kunnen afronden."

Alwin Don over doden Dishoek

Geweld
Wat wel vaststaat is dat de man en vrouw met geweld om het leven zijn gebracht. "Maar hoe dat is gebeurd, weten we nog niet", zegt Don.

Verdachte auto
De politie vond de twee lichamen vanochtend nadat ze waren gebeld over een verdachte auto. Die stond langs de Verlengde Dishoekseweg in een bosschage, waar normaal gesproken geen auto's kunnen komen. "Toen heeft hij ons gewaarschuwd. Wij hebben toen de twee doden gevonden", vertelt Don. Die auto is net na 17.00 uur daar weggehaald.

Lees ook: Man en vrouw bij Dishoek door geweld om het leven gekomen

De auto wordt nu klaargemaakt voor transport #dishoek #omrzld pic.twitter.com/8AKn7QZuPd

— Martijn v.d. Werff (@martijnwerff) 13 april 2017

51.471303,3.5277104

Meer over dit onderwerp:
Walcheren Dishoek recherche politie doden geweld
Deel dit artikel:

Reageren