Politie: Omgekomen man en vrouw vermoedelijk uit Middelburg

De man en vrouw die dood in Dishoek zijn gevonden, komen vermoedelijk uit Middelburg. De twee zijn volgens de politie door geweld om het leven gekomen.

Politie: Omgekomen man en vrouw vermoedelijk uit Middelburg (foto: HV Zeeland)

ITEM Alwin Don over doden Dishoek

Speculatie voorkomen
Officieel moet de politie de identiteit van de twee nog vaststellen, maar volgens politiewoordvoerder Alwin Don is besloten om de vermoedens over de identiteit van de slachtoffers bekend te maken om zo speculatie te voorkomen. Of het gaat om een echtpaar kan hij vanwege het lopende onderzoek nog niet zeggen.

Tot middernacht
Het sporenonderzoek naar de dood van de twee duurde donderdagavond nog tot en met middernacht. De lichamen zijn inmiddels naar het mortuarium gebracht om sectie te doen.

Internetbanners
De politie roept via internet hulp in van inwoners van de gemeente Middelburg, Veere en Vlissingen. Dat gebeurt via reclamebanners die alleen voor de mensen in die regio te zien zijn.

Verdachte auto
Een voorbijganger had rond 09.10 uur een verdachte auto zien staan in een bos langs de Verlengde Dishoekseweg en belde de politie. Agenten zijn gaan kijken en vonden niet veel later de twee lichamen in de buurt van die auto.

Grootschalig onderzoek
De politie is daarop een grootschalig onderzoek gestart. Daarbij zijn onder meer met een politiehelikopter foto's vanuit de lucht gemaakt. De recherche heeft zeker vijftien mensen op de zaak gezet.

Lees ook:
-
Zeker vijftien rechercheurs op zaak-Dishoek gezet
-
Man en vrouw bij Dishoek door geweld om het leven gekomen

51.4713928,3.5276039

Deel dit artikel:

Reageren