'Bezoekers gaan podium 't Beest gewoon weer vinden'

GOES - Na een jaar verbouwen opende Podium 't Beest donderdagavond voor het eerst de deuren voor het publiek. Tijdens deze avond kon het publiek gratis rondneuzen in het vernieuwde culturele centrum.

(foto: Omroep Zeeland)(foto: Omroep Zeeland)

Keihard gewerkt
Coördinator Anita Berrevoets is blij met het behaalde resultaat. "We hebben keihard gewerkt en zijn erg tevreden met het eindresultaat", aldus Berrevoets. "Omdat we zelf ook de handen uit de mouwen hebben gestoken kon er ook nog iets extra's gemaakt worden." Zo is er een verdieping bijgekomen waar bandjes zich kunnen voorbereiden.

Balkon
In de concertzaal is nu ook een breed balkon aanwezig. "Dat geeft wel extra sfeer aan de zaal", vult Berrevoets aan. "Er kan extra publiek bij in de zaal, want het balkon gaat niet ten koste van de ruimte."

Bezoekers
Berrevoets is niet bang dat bezoekers 't Beest niet meer zouden kunnen vinden, omdat het podium een jaar dicht is geweest. "Kijk alleen maar hoeveel mensen er vanavond op af zijn gekomen om hier rond te neuzen."

Positief
De reacties zijn ook allemaal positief. "Ik ben erg benieuwd hoe de nieuwe stoelen van de filmzaal zitten", zegt een fotograferende meneer. "Het balkon in de concertzaal vind ik een mooie aanvulling", laat een bezoekster weten. "Zeker weten dat ik teug ga komen, want ik heb het wel gemist."

Luister hieronder naar het radio-interview.

51.504926,3.8867208

Meer over dit onderwerp:
Bevelanden 't Beest poppodium muziek Goes
Deel dit artikel:

Reageren