Zeeland wordt wakker: ravage, Zeeuwse Eiffeltoren en dreigende degradatie

OOST-SOUBURG - Het is vrijdag 21 april; en dit is in het nieuws in Zeeland

File op de A58 na ongeluk ter hoogte van Arnemuiden (foto: HV Zeeland)File op de A58 na ongeluk ter hoogte van Arnemuiden (foto: HV Zeeland)

Ravage
Automobilisten hebben gisteravond lang muurvast gestaan op de A58 bij Arnemuiden. Ze belandden in een file in de richting van Vlissingen na een groot ongeluk met vijf auto's en een motor.

Lees verder:
Ravage op A58 na ongeluk bij Arnemuiden

Het originele ontwerp voor de uitkijktoren bij Terneuzen (foto: Gemeente Terneuzen)Het originele ontwerp voor de uitkijktoren bij Terneuzen (foto: Gemeente Terneuzen)

Eiffeltoren
De uitkijktoren bij de veerhaven van Terneuzen moet een iconisch herkenningspunt worden en een trekpleister voor toeristen die zich kan meten met de Parijse Eiffeltoren en de Rotterdamse Euromast. Aan ambitie geen gebrek bij de gemeente...

Lees verder:
Terneuzen op zoek naar eigen Eiffeltoren of Euromast

(foto: Omroep Zeeland)(foto: Omroep Zeeland)

Net Azië
De Goese Vesten vieren hun 600e verjaardag, en ter ere daarvan zijn bomen en kunstwerken verlicht. Het evenement sluit aan bij het Aziëjaar in Goes.

Lees verder:
Goese Veste in Aziatische sferen

Gérard de Nooijer (foto: Omroep Zeeland)Gérard de Nooijer (foto: Omroep Zeeland)

Degradatie dreigt
Voor trainer Gérard de Nooijer uit Oost-Souburg staat vanavond de belangrijkste wedstrijd uit zijn nog korte carrière als trainer in het profvoetbal op het programma.

Lees verder:
 
Alarmfase één voor trainer De Nooijer bij FC Dordrecht

(foto: Omroep Zeeland / Rina van Oeveren)(foto: Omroep Zeeland / Rina van Oeveren)

foto: Rina van Oeveren

Weer

Vandaag overheerst de bewolking, toch is er af en toe ook wel wat ruimte voor de zon. Het blijft droog en vanmiddag waait er een matige wind uit west tot zuidwest.

51.464323,3.5980528

Meer over dit onderwerp:
Zeeland algemeen Zeeland wordt wakker
Deel dit artikel:

Reageren