Jongen (14) flink toegetakeld door onbekende

MIDDELBURG - Een 14-jarige jongen uit Vlissingen is zaterdag in Middelburg flink toegetakeld door een onbekende. De jongen kreeg aan het einde van de middag uit het niets drie harde klappen in het gezicht, zegt de politie.De foto's van de verwondingen kunnen als schokkend worden ervaren.

(foto: Mechteld van As-Renema | Facebook)(foto: Mechteld van As-Renema | Facebook)

Confrontatie
De jongen liep met twee bekenden in de buurt van de Albert Heijn aan de Pottenbakkerssingel. Daar liep een oudere jongen hen tegemoet die plotseling de confrontatie met hen zocht, verklaarde de jongen. De jongen van tussen de vijftien en twintig jaar zou een verwarde indruk hebben gemaakt.

Veertien hechtingen
Door de drie klappen raakte de jongen tot op het bot verwond, schrijft zijn moeder op Facebook. "Twee uur hechten, veertien hechtingen."

(foto: Mechteld van As-Renema | Facebook)(foto: Mechteld van As-Renema | Facebook)

Tips voor de politie
"Het was een moeilijke stap voor mij om dit bericht te plaatsen", schrijft de moeder van het slachtoffer op Facebook, "maar ik wil alles doen om de dader te pakken." Mensen met tips wordt gevraagd om contact op te nemen met de politie.

Signalement
De vermoedelijke dader had een Nederlands uiterlijk en een geschoren gezicht, was erg wit en droeg geen bril. Hij moet rond de 1,75 meter zijn geweest en sterk gebouwd, staat in de verklaring. De jongen zou met straattaal hebben gesproken en erg binnensmonds. Toen hij de jongen toetakelde had hij een jas aan tot op zijn heupen. Ook droeg hij een grijze joggingsbroek.

Camerabeelden
Bij de politie heeft zich inmiddels een getuige gemeld, zegt de politie. "Bedrijven uit de omgeving hebben ook camerabeelden afgestaan, daar gaan we op kijken of we iets van deze mishandeling kunnen terugzien."

51.495979,3.6078517

Meer over dit onderwerp:
Walcheren Middelburg politie mishandeling 112
Deel dit artikel:

Reageren